Nyheder

Skjern å Running Challenge 2015

I alt 1277  løbere deltog i SKjern å Running Challenge. Fra Skjern løbeklub var vi 24 deltagere. På trods af at det begyndte at regne, da løbet startede og alle blev  våde og nogle frøs især lige efter at man var kommet i mål, så blev løbet afviklet i fin stil. Om aftenen var der så den traditionelle vabelfest i Skjern Løbeklub.
Fotograf: Polle
 

Champagneløb 2014

Over 30 løbere deltog i årets sidste løb i Dejbjerg Plantage arrangeret af Skjern løbeklub. Vejret var perfekt, naturen pragtfuld og humøret højt. Efter løbet var der champagne og kransekage. En rigtig fin afslutning på året.
En særlig tak til Jane og Dorte, som sørgede for champagne og kransekage.
 
 
 
Nye løbetider 2015.
 
Fra 1. januar 2015 løber vi fra klubhuset klokken 18.00 på onsdage og klokken 10.00 på lørdage.
Dette blev bestemt af flertallet på seneste generalforsamling.
Husk der starter nye hold og begynderhold lørdag den 3. januar 2015 klokken 10.00. 
Alle hold træner op til Skjern Å Running Challenge. Se mere her.
 
 
 
 

Stemningsbilleder - 08-11-2014

 
Selv om det er mørkt, vådt og koldt, er der ingen grund til at blive hjemme fra løbeturen.
Klæd dig rigtig på, og kom afsted, så er der grundlag for naturoplevelser f.eks. ved en tur ud på engene. Her fra dagens lørdagstur ud på Kloster Enge.

Klausie løbet - 14-06-2014

 26 løbere fra Skjern løbeklub deltog i et særdeles veltilrettelagt arrangement i Torsted. Efter et godt løb på en varm og solrig dag, kunne vi velfortjent, som det største hold sætte os til et kaffebord med kage, doneret af arrangørerne. På podiet fik vi Anette Axelsen, som 2. hurtigste kvinde på 10 km distancen.
 
KLIK HER for at se flere billeder fra Klausieløbet.
 
  
Starten er gået til 10 km. Skjern i front.
To sprællemænd...
 

Lillebælt Halvmarathon 2014

26 løbere fra Skjern Løbeklub deltog i årets Lillbælt halvmarathon, der som de øvrige år var godt arrangeret med en flot rute samt festlige indslag langs ruten og folk, der heppede på løberne.
Bagefter var der grill og hygge. Det var nu ret koldt, men en super dag og alle gennemførte.
 
 

Skjern Å Running Challenge 2014

På en fantastisk god dag, med masser af solskin, højt humør, og som en god opvarmning til aftenens vablefest i klubhuset, gennemførte 60 løbere Skjern Å Running Challenge 2014. Mange af deltagerne var med for første gang. Tillykke til alle med det flotte resultat.
 

Foredrag om løb, kost og ernæring i Skjern Bank.

Tekst og foto: John Gardarsson
Skjern Løbeklub arrangerede i samarbejde med Skjern Bank et foredrag med Camilla Birkebæk, som er diætist og Master i fitnes og træning. Det handlede især om kosten i forbindelse med den almindelige træning, vægttab, restition og skadesforebyggelse. Ernæring til marathonløberen var også et emne, hvor vigtigheden af timing og sammensætning af kosten er afgørende både i dagene op til og på selve løbsdagen.


Camilla Birkebæk har skrevet flere artikler om motion, kost og ernæring. 

Slides fra foredraget kan du hente her
 

 

Løbestil

Mange interesserede løbere var mødt op for at høre fysioterapeut Rune Dalagers inspirerende introduktion til hvordan vi kan optimere vores løbestil. Løbeklubben siger tak til Rune, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde.