Nyheder

 
 
 
Skibet er ladet med... en ny kaptajn.

4. april 2016
Tekst: Tommy Nøddebo Mortensgaard

Den nyvalgte bestyrelse i Skjern løbeklub har konstitueret sig, og ny formand er John Ejbye Kristensen. John har stor erfaring fra tidligere arbejde i en landsdækkende frivillig bestyrelse, og senere som ophavsmand og formand i en jysk afdeling af samme frivillige forening. John har både en masse energi, gå på mod, og en del spændende tanker og ideer omkring nye tiltag i Skjern Løbeklub.
Vi i bestyrelsen glæder os derfor til det frivillige arbejde med den nye erfarne kaptajn ved roret.
Som tidligere formand vil jeg gerne sige tusind tak for min tid som formand i klubben, og jeg håber på samme opbagning til John og den nye bestyrelse, som jeg og de tidligere bestyrelser har nydt glæde af.
 
 
 
Løbeklubben får besøg af idrætskonsulent Leif Lundstrøm.

15. marts 2016
Tekst: Tommy Nøddebo Mortensgaard
Vi starter med en times træning - og os der ikke løber en time, kan heldigvis også være med.
Derefter er der foredrag omkring konditionstræning og fedtforbrænding.
Tag gerne lidt tørt tøj med til foredraget :-)

Hvornår: Onsdag den 13. april klokken 18.00.
Hvor: Klubhuset.
Tilmelding: Senest om formiddagen den 9. april 2016 pga. lidt forplejning. Tilmelding til kun løb er ikke nødvendigt.
 
Idrætskonsulent Leif Lundstrøm fortæller om konditionstræning og fedtforbrænding.
 
 
 

 


Champagneløb 2015

2. januar 2016
Tekst: John Gardarsson. Foto: Polle
Skjern løbeklub arrangerede årets Champagneløb oppe i skoven ved Dejbjerg. Selvom vejret var gråt og vådt, var humøret strålende. Som de foregående år var der kransekage og champagne til alle. Godt nytår.

SKJERN LØBEKLUB ØNSKER ET GODT ÅR 2016 TIL ALLE, OG GLÆDER OS TIL AT MØDE NYE MEDLEMMER PÅ VORES LØBEHOLD.

Vi ved at vi måske er verdens hyggeligste løbeklub, og vi ved med sikkerhed, at vi har verdens bedste bager i klubben. Tak til Dorte Stokholm for et imponerende stykke håndværk.
 
 
 
 
 

 

 

Velkommen i vores nye klubhus

03. oktober 2015
Tekst: Tommy Nøddebo Mortensgaard

Løbeklubben er flyttet i nye lokaler i den gamle Bækgårdsskole.
I det smukkeste oktobervejr, efter løb, flyttede medlemmerne klubbens ejendele over i de nye lokaler på Bækgårdsvej 30, få hundrede meter fra det tidligere klubhus.
Efter flytningen var der hygge og hotdogs.
Flytningen betyder naturligvis, at vi fremover mødes på Bækgårdsvej 30. Det er stadig præcis klokken 10.00 på lørdage og klokken 18.00 på onsdage, at vi deler os op i hold og løber.


8 års fødselsdag

19. september 2015
Tekst & foto: Tommy Nøddebo Mortensgaard
Klubmesterskaber, fødselsdag og fantastisk forplejning.
Tillykke til Anette Axelsen og til Jonas Kristensen med de nye klubrekorder. Anette snuppede en 10 km på 44,06 minutter, og Jonas løb 5 km i tiden 18,16.
Efter løbet var Jane alles tjener, og sørgede for både kolde drikkevarer og varme pølser fra grill. 
Det var klubbens 8. fødselsdag under halvtaget, og sædvanen tro, så var det igen imponerende smukt og lunt vejr.
 
 

Klausie Løbet 2015

28. juli 2015
Tekst: John Gardarsson. Foto: Polle
Her er nogle forsinkede billeder fra årets Klausiløb, som løb af stablen den 18. juni. Skjern løbeklub stillede op med 32 løbere, som også var det største hold, hvilket udløste et gratis kaffebord med lækker kage og kaffe.
Tak til Polle for de fine billeder.
Du kan se flere billeder her
 
 
 
 

Dresden Maraton

03. juli 2015
Tekst: Tommy Mortensgaard 
Mejdal Motion inviterer os med til løb i Dresden i det tidligere Østtyskland. Der er kun få pladser tilbage, så kom hurtigt til tasterne, hvis et løb og en fed tur i det meget smukke Dresden har interesse.
16.10.2015 - 20.10.2015
Læs mere her

 

På Wild West Safari på ryggen af islænderheste

09. juni 2015
Tekst: Tommy Mortensgaard
Foto: Conny Dyrholm
Livet set fra en sadel
Rytterne fra løbeklubben fik en forrygende og smuk oplevelse på ryggen af islænderheste. Udsigten fra hedens top gik helt til Hvide Sande. På heden piblede den flotte gøgeurt hastigt frem. Gøgeurten er ret sjældne, og vokser kun ganske få steder i Danmark. I skoven var det et meget lille rådyrkid, der havde opgivet livet, der fik os til at stoppe op, for at se naturens gang, og nej der var ikke tegn på, at ulven havde dårlig samvittighed.

Fakta;
Et par sko til heste koster 600 kr. og kan kun holde 3 måneder. Et par løbesko koster omkring 1.200 kr. og kan holde mindst et år ved normalt løb.
En islænderhest løber, når man blot siger chich, chich med tungen. Hvis man siger chich, chich med tungen til en smuk ædruelig pige, spørger hun, om man tror hun er en hund, og siger man chich, chich til en smuk og lettere beruset pige, smiler hun glad, og siger chich, chich retur. Livet kan være vanskeligt, men er fantastisk set fra en sadel.

 

Skjern å Running Challenge 2015

2. maj 2015
Tekst: John Gardarsson Foto: Polle
I alt 1277  løbere deltog i SKjern å Running Challenge. Fra Skjern løbeklub var vi 24 deltagere. På trods af at det begyndte at regne, da løbet startede og alle blev  våde og nogle frøs især lige efter at man var kommet i mål, så blev løbet afviklet i fin stil. Om aftenen var der så den traditionelle vabelfest i Skjern Løbeklub.
 

Champagneløb 2014

Over 30 løbere deltog i årets sidste løb i Dejbjerg Plantage arrangeret af Skjern løbeklub. Vejret var perfekt, naturen pragtfuld og humøret højt. Efter løbet var der champagne og kransekage. En rigtig fin afslutning på året.
En særlig tak til Jane og Dorte, som sørgede for champagne og kransekage.
 
 
 
Nye løbetider 2015.
 
Fra 1. januar 2015 løber vi fra klubhuset klokken 18.00 på onsdage og klokken 10.00 på lørdage.
Dette blev bestemt af flertallet på seneste generalforsamling.
Husk der starter nye hold og begynderhold lørdag den 3. januar 2015 klokken 10.00. 
Alle hold træner op til Skjern Å Running Challenge. Se mere her.
 
 
 
 

Stemningsbilleder - 08-11-2014

 
Selv om det er mørkt, vådt og koldt, er der ingen grund til at blive hjemme fra løbeturen.
Klæd dig rigtig på, og kom afsted, så er der grundlag for naturoplevelser f.eks. ved en tur ud på engene. Her fra dagens lørdagstur ud på Kloster Enge.

Klausie løbet - 14-06-2014

 26 løbere fra Skjern løbeklub deltog i et særdeles veltilrettelagt arrangement i Torsted. Efter et godt løb på en varm og solrig dag, kunne vi velfortjent, som det største hold sætte os til et kaffebord med kage, doneret af arrangørerne. På podiet fik vi Anette Axelsen, som 2. hurtigste kvinde på 10 km distancen.
 
KLIK HER for at se flere billeder fra Klausieløbet.
 
  
Starten er gået til 10 km. Skjern i front.
To sprællemænd...
 

Lillebælt Halvmarathon 2014

26 løbere fra Skjern Løbeklub deltog i årets Lillbælt halvmarathon, der som de øvrige år var godt arrangeret med en flot rute samt festlige indslag langs ruten og folk, der heppede på løberne.
Bagefter var der grill og hygge. Det var nu ret koldt, men en super dag og alle gennemførte.
 
 

Skjern Å Running Challenge 2014

På en fantastisk god dag, med masser af solskin, højt humør, og som en god opvarmning til aftenens vablefest i klubhuset, gennemførte 60 løbere Skjern Å Running Challenge 2014. Mange af deltagerne var med for første gang. Tillykke til alle med det flotte resultat.
 

Foredrag om løb, kost og ernæring i Skjern Bank.

Tekst og foto: John Gardarsson
Skjern Løbeklub arrangerede i samarbejde med Skjern Bank et foredrag med Camilla Birkebæk, som er diætist og Master i fitnes og træning. Det handlede især om kosten i forbindelse med den almindelige træning, vægttab, restition og skadesforebyggelse. Ernæring til marathonløberen var også et emne, hvor vigtigheden af timing og sammensætning af kosten er afgørende både i dagene op til og på selve løbsdagen.


Camilla Birkebæk har skrevet flere artikler om motion, kost og ernæring. 

Slides fra foredraget kan du hente her
 

 

Løbestil

Mange interesserede løbere var mødt op for at høre fysioterapeut Rune Dalagers inspirerende introduktion til hvordan vi kan optimere vores løbestil. Løbeklubben siger tak til Rune, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde.